Online games

Een online game is een videogame die voornamelijk wordt gespeeld via internet of een ander beschikbaar computernetwerk. Online games wordt voornamelijk gespeeld door de wat jongere generatie, maar vele volwassenen vinden het stiekem nog steeds erg leuk. 

Populairste online games

Onder de online games zijn er natuurlijk een paar het populairs. We hebben voor jou een top 5 gemaakt van de meest bekende online games op dit moment. 

  1. Among us: Among us komt uit in 2018 en wordt op dit moment vol op gespeeld door vele gamers. In de game is het de bedoeling om met je groep te overleven, tenzij je de Imposter bent. De Imposters proberen namelijk iedereen op het schip te vermoorden. Sociale contacten zijn dan ook erg belangrijk bij dit spel. 
  2. Fall Guys: Ultimate Knockout: ook wel alleen fall guys genoemd. 60 spelers moeten bewegen over een obstakelbaan, met als doel je te kwalificeren voor de volgende ronde. Zo vallen er elke ronde spelers af. Uiteindelijk blijft er 1 speler over en dit is dus de winnaar. 
  3. Valorant: in de game zijn 2 facties namelijk, aanvallers en verdedigers. De aanvallers moeten een site pushuen waar hun doel is om de ‘spike’ te planten. Als de spike ontploft winnen de aanvallers. De verdedigers moeten voorkomen dat deze ‘spike’ geplant wordt. 
  4. Genshin Impact: Genshin Impact is een actie-rollen spel en speelt zich af in een fantasiewereld van Teyvat waar een broer en zus gestrand zijn. De speler kan 4 verwisselbare personages besturen. Hierdoor kan de speler tijdens een gevecht wisselen van personage om zo een combinatie van verschillende vaardigheden en aanvallen te gebruiken. 
  5. The Last of Us 2: Ellie en Joel wonen na een gevaarlijke reis door post-pandemische Verenigde Staten in Jackson, Wyoming. In de gemeenschap leiden ze een leven vol vrede en stabiliteit, ondank de bedreiging van geïnfecteerde mensen en andere wezens.
Populairste online games 2023 De world of online gaming is voortdurend in beweging met nieuwe releases, innovaties en trends. Er zijn enkele games die boven de rest blijven uitblinken en spelers consequent aantrekken. In 2023 zijn de marktleiders opvallend gevarieerd, waardoo[...] Lees verder
Geschiedenis van de online games Bij vele mensen zijn online games haast niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Toch is de game industrie nog helemaal niet zo oud. Ongeveer 60 jaar geleden werd pas het eerste computerspel bedacht. Lees hieronder de geschiedenis van de o[...] Lees verder
Beveiliging